ОБЩИ УСЛОВИЯ

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА САЙТА ПРЕДИ ДА ГО ПОЛЗВАТЕ.

Общите условия са валидни за всички продукти, предложени на сайта hemorrhofix.com от компания ХемороФикс ООД. Всички отклонения от тези условия ще бъдат съобщени от ХемороФикс ООД. Общи условия от друго естество са недопустими. Всеки потребител, който осъществява поръчка, се задължава да спазва общите условия. Изключения не се приемат. В случай, че не сте съгласни с Общите условия по-долу, моля, не използвайте нашия сайт.

ПОРЪЧКА

Поръчките се осъществяват само онлайн, при попълване на форма за поръчка, която можете да откриете на hemorrhofix.com/. Вашата поръчка е получена, в момента, в който вие получите e-mail от HemorrhoFix. Подробностите за поръчката ви можете да видите в e-mail-a, изпратен на посочения от вас електронен адрес.

ЦЕНИ И ПРОМОЦИИ

Всички цени в този сайт са окончателни. В случай на текуща промоция нашите клиенти ще получат шанса да се възползват от намаление на цените на продуктите в промоция. Цената на продуктите е обект на постоянна възможна промяна. Купувачите ще бъдат таксувани с цената, която е била актуална по време на закупуването.

ДОСТАВКА

Продуктът се доставя до всяка точка на територията на Р България. Продуктът се доставя от куриер на адреса, посочен от вас във формата за поръчка. За места, където куриерската фирма не извършва услуги, доставката се поема от Български Пощи. Доставката се извършва в срок от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място. Методът на плащане е чрез наложен платеж. Поръчката се доставя през работно време. Ако случайно стоката не е налична, ще уведомим купувача. Не носим отговорност за закъснение или други проблеми свързани с поръчката, произтекли от обстоятелства извън наш контрол. Не се изпълняват доставки през почивни дни и празници.

РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламации се приемат на e-mail: [email protected] като клиентът посочва причините за предявената рекламация. Ние запазваме правото да не приемем констатацията на клиента, ако преценим, че основанието му за рекламация е неоснователно или е вследствие на неправилна употреба на продукта.

ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА:

Вие сте отговорни за избора на продукта и съответствието му на вашите нужди. Клиентът не трябва да злоупотребява с почтеността, безопасността и достъпността на услугите, предоставяни от нашата компания. Клиентът е длъжен да предостави валидни име, фамилия, телефон, e-mail и адрес за доставка.
● Да заплати цената на поръчания от него продукт.
● Да присъства лично или да осигури друго лице на адреса по време на получаване на доставката.
● Да не прави фиктивни поръчки.
● Да не дава измислени отзиви за продукта или друга недостоверна информация.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Компанията си запазва правото да променя общите условия, но това не влияе на условията, приети от клиента при извършване на поръчката. Промяната на условията влиза в действие, когато бъде качена на нашия уебсайт. Моля, проверявайте периодично за промени в общите условия.

ЗАКОНОВИ РАМКИ – ЮРИСДИКЦИЯ

Това споразумение е уредено от Европейския и Българския закон, най-вече от онези текстове от закона, които засягат електронната реклама, дистанционните продажби и защита на потребителите и е под юрисдикцията на съдебните разпоредби, които са в сила в страната, в която се намира седалището ни.

ПРОДУКТИ

Продуктът, представен на уебсайта е висококачествен и отговаря на всички необходими изисквания. Срокът му на годност, употребата и пакетирането са определени чрез анализи. Отговорността за употребата му за цели, различни от тези, определени на сайта, принадлежи единствено на клиента. Моля, прочетете общите условия преди да направите своята поръчка.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните данни на нашите клиенти са строго конфиденциални и се използват само за изпълнението на поръчката. Предоставянето на вашите данни означава, че имате навършени 18 години и сте дали съгласието си за предоставянето на личните ви данни на компанията. Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен ако не са изискани по съдебен път от правоприлагащите органи.